Kerkelijk Bureau

Het kerkelijk bureau houdt de ledenadministratie bij van de kerkelijke gemeente. Stuur daarom uw verhuisbericht, geboortekaartje of rouwkaart niet alleen naar de predikant of scriba van uw eigen wijkgemeente maar ook naar het kerkelijk bureau.

Als u zich als lid wilt laten in-, over- of uitschrijven of andere persoonlijke verzoeken heeft, kunt u zich eveneens wenden tot het kerkelijk bureau.

Collectebonnen:

Als u collectebonnen wilt gebruiken bij het collecteren tijdens de kerkdiensten, kunt u deze bestellen door een bedrag van € 60,00 per boekje over te maken op rekening nummer NL65 RABO 0351979778 t.n.v. Protestantse Gemeente te Krimpen aan den IJssel. Vergeet niet uw adres te vermelden i.v.m. de bezorging. Voor vragen over de bezorging kunt u terecht bij Richard de Rijk, telefoon 0180520226. De collecte bonnen zijn te gebruiken in de IJsseldijkkerk, Rank, Wingerd en Ark. Door het gebruiken van collectebonnen kunt u deze – voor de fiscus aantoonbaar – als gift aftrekken bij de inkomstenbelasting. Als u de plaatselijke kerk een gift wilt schenken of de kerk wilt opnemen in uw testament, willen wij u hierbij natuurlijk van advies dienen.

Kerkwebradio:

Tenslotte kunt u bij het kerkelijk bureau terecht als u gebruik wilt maken van de kerkwebradio.

Adresgegevens Kerkelijk Bureau:

Postadres: Postbus 70, 2920 AB  Krimpen aan den IJssel

Bezoekadres: Albert Schweitzerlaan 8a,  zij-ingang Rank, Krimpen aan den IJssel

Telefoon: 0180551849

E-mail leden administratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.